NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

B2C & B2B-connector

Met Apple Business chat komt een klantgesprek laagdrempelig tot stand via Apple Maps, Siri, iOS Search, de eigen website of in-app. Daar in het digitale umfeld zijn waar klanten dagelijks veel tijd doorbrengen, en waar bedrijven vanaf nu ook 24/7 hun bereikbaarheid tonen. En het mooie is dat dankzij de Apple Business chat features de klantenservice volledig op maat is te maken.

Apple Business Chat mogelijkheden

Denk bijvoorbeeld aan opties als:

 • Keuzelijsten voor
  product carousels

  Help klanten door hen direct diverse producten en diensten voor selectie te geven. Vraag de klant om een of meer keuzeopties te selecteren, zodat er alleen die informatie verschijnt waar hij echt op zit te wachten.

 • Apple Business chat date & time pickers

  De date & time picker vraagt de klant om een beschikbaar tijdslot voor een afspraak of leveringsmoment te kiezen. Door de kalenderfunctie is er direct inzicht in potentiële ‘kalenderconflicten’.

 • Apple Pay
  integratie

  Van advies tot aankoop, de complete klantreis kan zonder de messaging app te hoeven verlaten worden voltooid met behulp van Apple Pay, de internationale betaalmethode van Apple.

apple business chat

Apple Business chat account, meer dan vraagbaak

Wat begint met een vraag-antwoord kan door een gesprek met persoonlijke touch eindigen in een aankoop. Een pluspunt aan Apple Business chat is dat het ideaal samengaat met Apple Pay, de veilige betaalservice. Buig klantvragen in hetzelfde chatvenster om naar saleskansen. Dankzij de mogelijkheid om betaallinks via Apple Pay binnen de chatconversatie te delen, hoeft er niet tussen vensters te worden geswitcht. Gun jouw klanten ook zo’n ervaring zonder poespas.

Apple Business chat, verrijking binnen elke supportmix

Met ruim 1.4 miljard iOS-gebruikers wereldwijd heeft Apple Business chat zakelijk ontzettend veel te bieden. Profiteer van een centrale klantenservice-aanpak en integreer het in ons Messaging Dashboard. Vraag vrijblijvend een demo aan of bekijk de Apple Business chat kosten.

 • Omoda logo wit
 • Picnic logo donker

Apple Business chat:
een verrijking binnen elke supportmix

Met ruim 1.4 miljard iOS-gebruikers wereldwijd heeft Apple Business chat zakelijk ontzettend veel te bieden. Profiteer van een centrale klantenservice-aanpak en integreer het in ons Messaging Dashboard. Vraag vrijblijvend een demo aan of bekijk de Apples Business chat kosten.

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home