NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

Problemen aanpakken voor feestbeesten

Problemen aanpakken voor feestbeesten

Gofun is een Nederlandse touroperator gespecialiseerd in jeugdreizen. Ze organiseren groepsreizen, accommodaties, verzorgen eten en excursies en boeken vluchten, zodat jongeren volledig kunnen ontspannen en zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie. Ze kozen voor SaySimple als implementatiepartner om WhatsApp toe te voegen aan hun klantenservice.

Jongeren zijn zeer intensieve smartphones gebruikers en ze hebben daardoor zeer veel opties om te communiceren. Ze gebruiken doorgaans meerdere platforms om te socializen. Voor de meeste brands is het een uitdaging om dit allemaal bij te houden. Om de aandacht en toewijding van tieners en de (pre) millennial generatie te trekken, besloot Gofun om WhatsApp als servicekanaal te implementeren.

WhatsApp bleek een waardevol kanaal en een betrouwbare manier om contact te leggen met de doelgroep. De combinatie van persoonlijke service en snelheid maakt het social messaging kanaal een effectief communicatiekanaal, voor zowel de klantenservice medewerker als de reizigers.

  • Onderdeel van Corendon

Hoe wordt social messaging ingezet?

GoFun beantwoordt alle mogelijke vragen via WhatsApp, Facebook, Instagram, e-mail en per telefoon. Hun personeel, bestaande uit zowel klantenservice agents als gidsen op locatie, doen er vrijwel alles aan om aan de verzoeken van hun reizigers tegemoet te komen. Dankzij social messaging kunnen ze de reizigers blijven vermaken en ontzorgen. Ze zijn goed geïnformeerd en georganiseerd en daardoor kunnen ze oprecht geïnteresseerd blijven in het welzijn en plezier van hun reizigers.

Gofun is een Nederlandse touroperator gespecialiseerd in jeugdreizen. Ze organiseren groepsreizen, accommodaties, verzorgen eten en excursies en boeken vluchten, zodat jongeren volledig kunnen ontspannen en zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie.

Facts and figures

Onderdeel van Corendon

Let us help you too.

Claim your personal demo.

Download gratis Ultimate Guide

De eerste stap naar Conversational Excellence


Je ontvangt de Ultimate Guide in je inbox

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home