NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

Conversational Intelligence

2020 wordt hét jaar waarin Customer Experience de prijs en zelfs het product overtreft als de belangrijkste differentiator. Als bedrijven hun klanten een werkelijk uitzonderlijke ervaring gaan bieden, is er een logisch startpunt: begrijpen met wie ze praten. Het verkrijgen van een 360 graden klantbeeld wordt dan ook gezien als de heilige graal voor customer centric brands.

Conversational Intelligence helpt bedrijven bij het verkrijgen van waardevolle inzichten in wat klanten echt beweegt. Naast  bekende metrics, zoals de NPS en CES score, helpt Conversational Intelligence bedrijven om tijdens gesprekken vast te stellen wat de bedoelingen van hun klanten zijn en welk sentiment er bij klanten leeft.

Messaging geeft bedrijven data met waarde

Met de opkomst van messaging apps voor zakelijk gebruik worden steeds meer bedrijven conversational. Bedrijven stappen over op messaging om dezelfde redenen waarom consumenten ervoor kiezen. Messaging is snel, effectief, persoonlijk en veilig. In tegenstelling tot traditionele live chat, is messaging ook asynchroon en sessieloos.

Conversational Data is het nieuwe goud voor bedrijven

De meeste conversational platforms missen een belangrijk onderdeel van de CX-puzzel: data uit klantgesprekken. Terwijl die gespreksdata ontzettend veel potentie heeft. Zodra bedrijven dat goed gaan gebruiken, biedt het ze kansen om in te spelen op wat consumenten beweegt. Met Conversational Intelligence kunnen customer centric brands een slimmere klantervaring leveren.

Wat kun jij met conversational intelligence?

Met Conversational Intelligence geef je waarde aan data uit klantgesprekken. Met de customer service agent en AI-engine als luisterend oor van jouw brand achterhaal je het sentiment in gesprekken en krijg je inzicht in de voice of the customer (VOC).

Volledig klantprofiel

Met behulp van een 360 graden klantbeeld trakteer jij je klant op een unieke en individuele merkbeleving.

 

Hyper personaliatie

De klant begrijpen en intuïtief met je bedrijf laten communiceren. Benut engagement kansen, versterk het klantcontact en genereer meer sales door de inzet van hyper personalisatie.

Customer Experience

Ontdek waar er nog knelpunten zitten in  je customer journey, reduceer frictie in het pad naar de aankoop en verhoog je klanttevredenheid.

Ben jij klaar voor de volgende stap van data analyse?

Conversational data bevat een schat aan waardevolle data. Echter blijkt een slimme verwerking van deze data nog een lastig vraagstuk. Met onze oplossing helpen wij jou om Conversational Intelligence optimaal voor je bedrijf in te zetten. Zo zet jij de volgende stap in het verkrijgen van meer inzicht in het sentiment verloop van jouw klant conversaties en helpt het bij het identificeren van knelpunten in de customer journey.

Meer weten? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home