Saysimple:
hét Trengo alternatief!

Hét alternatief voor Trengo chat- en klantenservicesoftware. Met Saysimple heb je een gecentraliseerd en veilig platform om WhatsApp professioneel in te zetten voor klantenservice, sales, marketing en recruitment. Bundel al je communicatie kanalen in één inbox voor meerdere gebruikers. Vraag nu een gratis demo aan en ontdek het verschil.

Multiple channels

TEVREDEN KLANTEN

Wat onze klanten zeggen over hun ervaringen met Saysimple

Ontdek de succesverhalen van onze klanten! Saysimple wordt wereldwijd vertrouwd door meer dan 500 bedrijven die hun communicatie naar een hoger niveau tillen.

Narek Grigoryan

Volvo Nieuwenhuijse

Door de IDAS integratie in het Saysimple platform weten we direct bij welke vestiging een klant hoort en wat hun NAW-gegevens zijn. Zo sturen we vragen meteen naar de juiste collega, halen autogegevens op en helpen klanten efficiënter op afstand.

Niels van de Werken

BMN Bouwmaterialen

Met de implementatie van smart routing wordt de werklast automatisch verdeeld over onze locaties. Hierdoor is het niet meer nodig om een ​​extra medewerker in dienst te nemen. Een gunstige kostenbesparing.

Danielle Stam

STAM Renault

Binnen Stam Renault zetten we Saysimple in voor het beheren van al ons WhatsApp klantcontact, van afspraakbevestigingen tot statusupdates en herinneringen. Dit bespaart ons tijd, vermindert telefoontjes en verhoogt de klanttevredenheid.

Luc Verhagen

Dusseldorp BMW

Je onderscheid je door buiten kantooruren bereikbaar te zijn. En daar staan we voor. We willen klanten niet functioneel afhandelen, maar persoonlijk verassen. Dat kan dankzij Saysimple.

Rienk de Jonge

Vakantiepark Pean

Met WhatsApp broadcasting via Saysimple Engage verhoogde wij de conversie met 20%. Ik ben tevreden met deze oplossing die mij een compleet beeld geeft van de interactie met mijn klanten.

Thijs van der Spek

Severs Breeman BMW & MINI

Dankzij WhatsApp Call Deflection bij Severs Breeman hebben we in de eerste maand al meer dan 10 uur aan telefonie bespaard, en het gebruik neemt wekelijks toe.

Meer dan 500 bedrijven gebruiken Saysimple

SAYSIMPLE

Meer informatie over Saysimple?

Wil je ontdekken hoe Saysimple kan bijdragen aan het bereiken van jouw doelen? Vraag nu een gratis demo aan.

Messaging statistieken en KPI's
Saysimple marketplace
Saysimple multichannel inbox