NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

Voordelen van alle chats in één omnichannel dashboard

Klanten hechten steeds meer waarde aan uitstekende service. Valt de support in de smaak, dan wordt jouw business bij familie en vrienden aanbevolen. Til jouw klantenservice naar the next level met Saysimple’s omnichannel klantcontact software. Wat je hiervan mag verwachten:

 • Excellente support

  Uitmuntende klantenservice leveren via voorkeurskanalen van de klant is de manier om in deze tijd de battle van de concurrentie te winnen.

 • Efficiënte werkwijze

  Houd makkelijk het 360 graden overzicht. Geen heen en weer geklik tussen messaging kanalen. Dit verhoogt de productiviteit én tevredenheid van agents.

 • Tijd- en kostenbesparend

  Klantenservice slechts een kostenpost? Zeker niet met omnichannel klantcontact. Een tijd- en kostenbesparende werkwijze.

 • Inzicht in performance

  Werken met een omnichannel communicatie software levert een rijke database op, waardoor jij grip krijgt op de performance van de klantenservice afdeling.

 • Rijke klantprofielen

  Creëer complete klantprofielen voor persoonlijke gesprekken. Verhoog de klanttevredenheid, buig conversaties om naar conversies en go that extra mile!

Omnichannel messaging channels

Omnichannel inbox voor elk messaging kanaal

Manage vanuit één inbox alle messaging kanalen waar jouw klanten zich bevinden. Van WhatsApp tot Apple Business Chat.

Teamwork met omnichannel software 

De Saysimple omnichannel messaging software maakt dat agents vanuit één centrale inbox optimaal kunnen samenwerken. Ongeacht of dit nu vanaf kantoor of vanuit huis is. Dit zit ‘m in het feit dat er in één oogopslag inzichtelijk wordt hoe het ervoor staat met alle messaging kanalen. Daarbij is het mooie dat inkomende klantvragen in een click aan de agent met de meeste kennis over een onderwerp worden toegewezen. Bespaar tijd en kosten, en bouw ondertussen aan een optimale customer experience.

Omnichannel chat widget

24/7 bereikbaar met intelligente omnichannel software

Vanaf elke plek de klant met messaging te woord staan. Dat levert vanzelfsprekend een hogere klanttevredenheid op. Alleen hoe weten zij dat zij jou via WhatsApp, Facebook Messenger of Telegram kunnen contacten? Via onze omnichannel software zijn er vier opties om beter bereikbaar te zijn. Implementeer een click-to-chat button, QR-code, chat widget en / of contactpagina, en ontvang – ongeacht via welk digitaal kanaal het binnenkomt – alle berichten komen in de universele inbox.

Omnichannel inbox, de ideale tijdbespaarder 

Verzamel eenvoudig alle chatberichten in één centrale inbox. Een omnichannel dashboard waardoor continu switchen tussen diverse chatvensters verleden tijd is. De plek waar gebruiksgemak en efficiënte conversaties blenden. Dankzij een integratie met jouw CRM kan jij meer gepersonaliseerde chatgesprekken voeren die op hun beurt weer meer data opleveren om het klantprofiel verder aan te vullen. Is er een terugkerende klant, dan kan de gesprekshistorie worden ingezien en wordt de chatsessie vlot opgepakt.

Start nu

Met de omnichannel team inbox van SaySimple ben je klaar voor de toekomst van klantenservice. Het messaging dashboard gebruik je al vanaf €0,10 cent per maandelijks uniek contact. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

per uniek contact

vanaf

0,10
 • Toegang tot volledig platform
 • Onbeperkt gebruikers toevoegen
 • Onbeperkt WhatsApp Business nummers
Offerte aanvragen
 • Picnic logo donker
 • Omoda logo wit

Aan de slag met omnichannel klantenservice

Overtuigd van de kracht van omnichannel klantcontact, alleen ben jij benieuwd hoe op al jouw servicekanalen een consistente merkbeleving te leveren? Wij weten wat jij nodig hebt. Vraag vrijblijvend een demo aan of bekijk de tarieven.

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home