NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

SaySimple weekly notification 25

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

In de Weekly Notification #25 delen wij in onze nieuwe whitepaper voor relatiegedreven groothandelsbedrijven o.a. 7 drijfveren om te starten met messaging. Realiseert onze klant Technische Unie de kortst mogelijke reactietijd met WhatsApp. Introduceert Kleurrijk Wonen: direct contact over je droomwoning via WhatsApp. Ontstaat klantloyaliteit niet via eenrichtingsverkeer, maar juist vanuit de continue conversatie en deelt onze Product Owner Richard meer over het maken van de perfecte roadmap middels Priority Poker.

SaySimple: Download de whitepaper voor relatiegedreven groothandelsbedrijven

Deze exclusieve whitepaper geeft je inzage in de kansen van messaging voor B2B e-commerce en klantenservice doeleinden voor relatiegedreven groothandelsbedrijven.

Download Whitepaper >

SaySimple: Technische Unie realiseert de kortst mogelijke reactietijd met WhatsApp

Technische Unie vond in SaySimple de geschikte messaging partner met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Vanuit een pilot met een cluster van 3 vestigingen werd het servicekanaal getest. Met behulp van slim routeren werden klanten eenmalig gekoppeld aan het juiste servicepunt.

Lees meer > 

SaySimple: Kleurrijk Wonen introduceert; direct contact over je droomwoning via WhatsApp

Voor het afhandelen van vragen van huurders en woningzoekenden, heeft Kleurrijk Wonen WhatsApp ingezet. Snelheid en gemak, dat is wat je wilt tijdens een woning zoektocht of wanneer je een lekkage hebt. Hoe makkelijk is het om gewoon even een appje te sturen over een beschikbare woning of direct contact te hebben over een reparatie? Een appje is binnen een aantal seconden de deur uit.

Lees meer >

WhatsApp: Facebook introduceert digitale betalingen voor WhatsApp-gebruikers in Brazilië

Facebook zal vanaf vandaag digitale betalingen aanbieden aan WhatsApp-gebruikers in Brazilië. Mensen kunnen veilig geld verzenden of een aankoop doen bij een lokaal bedrijf zonder hun chat te verlaten. Maak kennis met de volgende generatie van eenvoudige digitale betalingen.

Lees meer > 

Customerfirst: Klantloyaliteit ontstaat niet via eenrichtingsverkeer

‘Sociaal contact onderhouden is simpel, belangrijker is persoonlijk contact. Daarvoor is mijn beste tip: doen. Heb het lef om persoonlijke banden op te zoeken. Als retailer heb jij de mogelijkheid om je klanten te verassen en ze versteld te laten staan over jouw service.

Lees meer > 

 

SaySimple: Hoe stel je een roadmap op als Product Owner?

Richard Groen is de Product Owner van ons in-house Agile Scrum team. In zijn blog deelt hij hoe je de perfecte roadmap kan maken door middel van Priority Poker. Bekijk zijn tips in deze blog.

Lees meer >

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home