NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

SaySimple weekly notification 52

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

In de laatste weekly notification van dit jaar, brengt online reisplatform KLOOK klanten dichterbij met WhatsApp. Is de klant in 2020 echt koning, vereist het aanmelden bij chatapp Messenger voortaan een Facebook-account en deelt Frankwatching de customer service trends voor 2020. Wij wensen je alvast een Conversational 2020!

 

Klook brengt de klant dichterbij dankzij WhatsApp

Klook is een toonaangevend reisboekingsplatform. Zij bieden op op meer dan 250 locaties wereldwijd reizen aan.  Klook heeft WhatsApp for Business toegevoegd aan hun communicatiekanalen om klanten sneller en betere updates te geven over hun reis of boekingen. De klantretentie nam hierdoor met 40% toe.

Lees meer > 

Customerfirst: 2020 de klant is nu echt koning

De strijd om de aandacht van de consument is losgebarsten. Consumenten hebben oneindig veel merken om uit te kiezen, maar hoe zorg je er dan voor dat je opvalt? Hoe bouw je jouw customer experience uit tot het neusje van de zalm, waardoor consumenten blijven terugkomen?

Lees meer > 

Twinklemagazine: Facebook koopt start-up voor live shopping

Facebook wil het voor gebruikers in de toekomst mogelijk maken om in live video’s producten te gaan kopen. Het sociale medium heeft daarvoor start-up Packagd gekocht.

Lees meer >

Frankwatching: Customer service: de trends voor 2020

In de afgelopen jaren hebben bedrijven duidelijk grote stappen gezet op het gebied van customer service. Wat kunnen we doen om nog verder vooruit te gaan in het nieuwe jaar? Dit zijn de 5 trends voor 2020.

Lees meer >

NU: Aanmelden bij chatapp Messenger vereist nu een Facebook-account

Wie geen Facebook-account heeft, kan zich nu ook niet meer bij Facebook Messenger aanmelden. Gebruikers konden zich bij de chatapp eerder aanmelden met zowel een Facebook-account als een telefoonnummer, maar de optie om een telefoonnummer te gebruiken, is tijdens de feestdagen verwijderd, bevestigt Facebook in gesprek met Venturebeat.

Lees meer >

 

Icreatemagazine: Zo verstuur je een Nieuwjaarswens met WhatsApp

Het eerste wat je doet als de klok 12 uur staat tijdens oud en nieuw? De mensen om je heen een fantastisch 2020 wensen, de champagne met een knal ontkurken en daarna vuurwerk afsteken. En dan wordt het tijd om je iPhone erbij te pakken en nieuwjaarswensen te versturen naar familie en vrienden. Met een bijpassend en feestelijk plaatje, natuurlijk!

Lees meer >

 

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home