NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

Webchat software voor bedrijven

In de continu veranderende wereld van customer service kan met real-time webchat aan de hoge kwaliteitsnormen van de consument worden voldaan. Of kunnen deze zelfs worden overtroffen. Geef de webchat service een in het oog springende spot op de website, waarmee de drempel om contact op te nemen wordt geminimaliseerd, conversies verhogen en de klanttevredenheid een boost krijgt. Be conversational!

Webchat: de real-time vraagbaak

De klant op elk punt tijdens de klantreis te woord kunnen staan, dat kan met Saysimple’s webchat. Een functionaliteit die zowel in een (mobiele) website als app is te integreren. Real-time chatten als extra communicatiekanaal om zo in no time vragen te beantwoorden, leads te genereren en de klanttevredenheid naar een 9+ te brengen. Breid het traditionele telefoontje uit met een krachtig, benaderbaar messaging kanaal als webchat.

De voordelen van Webchat

Webchat voor mobiele apps en websites is de manier om supersnel vraagtekens bij klanten weg te nemen. Het is een onmisbaar kanaal om die service te leveren wanneer de klant daar om vraagt. Voor bedrijven die op messaging vlak willen excelleren, kan SaySimple webchat eenvoudig aan de omnichannel messaging inbox koppelen.

 • Buttons icon

  Chatten in realtime

  Converteer website bezoekers tot lead met real-time webchat: binnen één click vanaf iedere pagina op de website.

 • Rich messaging icon

  Openingstijden

  Geef tijdsloten aan wanneer de agents online zijn. Offline? Deel automatisch een contactformulier of koppel een chatbot voor 24/7 bereikbaarheid.

 • Websitebegroetingen

  Stuur persoonlijke en proactieve welkomstberichten aan de (mobiele) websitebezoeker of appgebruiker. Een engaging eyecatcher voor meer interactie.

Personaliseer de webchat widget in jouw huisstijl

Met de live chat begroetingen kan er proactief een gesprek worden gestart. Daarbij is de chatfunctie volledig te customizen. Bepaal zelf de uitstraling van de webchat, en creëer een eenheid in huisstijl.

 • Picnic logo donker
 • Technische Unie logo wit
Saysimple messaging platform

Ontdek de toegevoegde waarde van Webchat

Vraag hieronder vrijblijvend een demo aan.

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home