NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

Webchat: de real-time vraagbaak

De klant op elk punt tijdens de customer journey te woord kunnen staan, dat kan met SaySimple’s webchat. Een functionaliteit die zowel in een (mobiele) website als app is te integreren. Real-time chatten als extra communicatiekanaal om zo in no time vragen te beantwoorden, leads te genereren en de klanttevredenheid naar een 9+ te brengen. Breid het traditionele telefoontje uit met een krachtig, benaderbaar messaging kanaal als webchat.

Mogelijkheden van live chat software 

Iedere offline en online klantinteractie telt. Het zorgt voor een bepaald gevoel. Voor een bepaalde beleving, waarmee jij het verschil kan maken en de concurrentie de baas kan zijn. Die customer experience moet spot-on zijn en 360 graden kloppen. Van losse messaging-flarden naar een multichannel aanpak, waarbij de onderscheidende kracht van webchat apps niet mag worden onderschat. Enfin, zo’n live chat, wat kan jij daar nu zoal van verwachten?

Voorzie klanten van een frictieloze chat ervaring

Real-time chatten
Openingstijden
Automatische websitebegroetingen
Real-time chatten

Real-time chatten

Of klanten nu producten vergelijken of al middenin in het bestelproces zitten, via webchat ben jij altijd bereikbaar wanneer zij jouw hulp nodig hebben. Real-time chatten binnen één click vanaf iedere pagina op de website. Om een persoonlijke draai aan het chatgesprek te geven, kunnen agents gebruikmaken van klantdata uit het CRM-systeem of andere databases. Power to the live chat apps!

Openingstijden

Openingstijden

Geef tijdsloten aan wanneer de agents online zijn. Offline? Deel automatisch een contactformulier of vul de live chat software met een praatgrage chatbot aan.

Automatische websitebegroetingen

Automatische websitebegroetingen

Webchat maakt het mogelijk om er automatisch een ‘let’s say hi’ uit te doen. Bepaal of dit welkomstbericht direct voor de (mobiele) websitebezoeker of appgebruiker verschijnt of pas na een bepaald tijdsbestek. Een engaging eyecatcher.

Webchat widget personaliseren in eigen huisstijl 

Waar chatten draait om personalisatie, mag de webchat widget op dit vlak niet achterblijven. Vandaar dat de volledige look and feel op maat te maken is. Op deze manier kan de uitstraling van de webchat zelf worden bepaald, en kan er een eenheid in huisstijl worden neergezet.

Webchat voor quick replies 

Meerdere balletjes tegelijkertijd hooghouden, dat kan met live chat. Laat een paar gesprekken naast elkaar lopen zonder dat er ook maar een enkele klant om een antwoord verlegen zit. Gebruik standaardantwoorden – zogenoemde ‘quick replies’ – om tijd te besparen. Het enige wat agents hoeven te doen, is te klikken op vooraf ingestelde antwoorden. ‘Goedemiddag, leuk dat je ons hebt gevonden. Wat kan ik voor je betekenen?’

Meer aandacht voor complexe cases

Hoe vaak komt het niet voor dat dezelfde vraag de revue passeert? Precies, heel vaak! Voorkom onnodig veel typewerk van agents, en koppel chatbots in webchat. Op deze manier kunnen agents efficiënter werken, en zich focussen op het oplossen van complexere vraagstukken. Mocht een klant zich door het antwoord niet geholpen voelen of is er zelfs sprake van escalatie, dan kan de digitale dialoog naar een human agent worden overgedragen. Aan deze agent om het ongenoegen om te buigen naar een glimlach.

Verrijk conversaties met extensies 

Live chat software heeft alles in zich om een sterkere band met klanten te realiseren. Om er nog een schepje bovenop te doen, kunnen er conversaties met extensies worden verrijkt.

Denk aan het uitsturen van uitgebreide enquêtes tot het plaatsen van bestellingen en het plannen van afspraken. Dankzij de webchat-extensies kunnen er op maat gemaakte overlays worden gemaakt die de emotionele klantconnectie bevorderen.

Start nu

Met het messaging kanaal Webchat ben je klaar voor de toekomst van klantcontact. Het messaging dashboard gebruik je al vanaf € 99 per maand. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

per uniek contact

vanaf

0,10
  • Toegang tot volledig platform
  • Onbeperkt gebruikers toevoegen
  • Onbeperkt WhatsApp Business nummers
Offerte aanvragen
  • HvA logo wit
  • Omoda logo wit

Creëer een emotionele band met webchat

Vraag hieronder vrijblijvend een demo aan, of bekijk onze prijzen.

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home