NIEUWE TARIEVEN Betaal slechts € 0,10 cent per maandelijks uniek contact Meer informatie

WhatsApp Business: binnen één click een klik

WhatsApp Zakelijk is een krachtig messaging kanaal waarmee je vingervlug daar bent waar de klant is. Dankzij de integratie van de WhatsApp Business API in SaySimple’s Messaging Dashboard kunnen alle chatberichten eenvoudig in een centrale inbox worden verzameld. Gebruiksgemak, onmiddellijke ondersteuning en uitstekende klantbeleving, the full package!

WhatsApp voor ultieme klantenservice

WhatsApp Business is een messaging kanaal dat pro- en reactieve communicatie mogelijk maakt, eenvoudig binnen de customer journey is te integreren, en vragen transformeert tot persoonlijke conversaties. Conversaties die uiteindelijk voor hoge(re) klanttevredenheid zorgen.

WhatsApp business toepassing

Verrijking van customer care

Met de WhatsApp Business Solution wordt de klantenservice- en beleving verrijkt. Stel quick replies, chatbots en CTA’s in, en lever gepersonaliseerde (technische) support door uitwisseling van onder andere foto’s, video’s en geluiden.

Verstuur multimediaberichten met WhatsApp Zakelijk

Ontdek welke inhoudstypen of mediabestanden de WhatsApp Business-oplossing ondersteunt. Mogelijkheden die resulteren in een soepele en rijkere klantreis. Denk aan audio-, video-, afbeelding- en bewerkingsbestanden als .MP4, .MPEG, .AAC, .JPEG, .PNG, PDF en Word.

WhatsApp business toepassingen

Ook buiten openingstijd bereikbaar

Klanten verwachten niet 24/7 een reactie. Ontvang jij tijdens sluitingstijd berichten? Stel een automatisch bericht in met openingstijden en overige informatie. De auto-replies binnen WhatsApp Business kunnen volledig worden gepersonaliseerd.

WhatsApp business stickers

Meer betrokkenheid met WhatsApp stickers

Communiceren zit ‘m in de krachtige combi van tekst en beeld. Whatsapp Business biedt de optie om merkstickers te gebruiken, waardoor agents elke digitale dialoog creatief kunnen versterken. Klantchats met leuke toevoegingen die indruk maken.

WhatsApp business quick replies en buttons

Verhoog de servicegraad

Wat een groot pluspunt aan WhatsApp voor bedrijven is, is dat er met de chatbot kosteloos call-to-actions en automatische antwoorden kunnen worden ingesteld. Specifieke to do’s – van het kiezen van bestellingen en aankopen tot het plannen van afspraken – kunnen zo automatisch worden opgepakt. Op deze manier neemt de druk op customer service agents af, en kunnen zij hun expertise op ingewikkeldere cases loslaten.

WhatsApp zakelijk in 3 eenvoudige stappen:

Samen met één van onze messaging consultants doorloop je snel en eenvoudig het hele proces.

Aanvraag WhatsApp account

Ieder bedrijf moet een goedkeurings- en verificatieproces doorlopen van WhatsApp.

Integratie & setup

Nadat je aanvraag is goedgekeurd helpen wij je bij de setup van jouw account.

Start

Je bent klaar om via WhatsApp echte conversaties aan te gaan met jouw klanten en volgers.

Start nu

Met WhatsApp Business ben je klaar voor de toekomst van klantcontact. Bij SaySimple gebruik je WhatsApp Business al vanaf € 99 per maand. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

per uniek contact

vanaf

0,10
  • Toegang tot volledig platform
  • Onbeperkt gebruikers toevoegen
  • Onbeperkt WhatsApp Business nummers
Offerte aanvragen
  • Ekris logo wit
  • HvA logo wit
  • Omoda logo wit
  • Picnic logo donker

WhatsApp Business voor jouw organisatie

Vraag hieronder vrijblijvend een demo aan, of bekijk onze prijzen.

WhatsApp Business FAQ

Zie hier de veelgestelde vragen over WhatsApp Zakelijk. Staat ‘ie van jou er niet tussen? Stuur dan gerust even een appje. Mailen of bellen mag ook!

Hoe communiceer je met klanten op WhatsApp Business?

Customer Care Window: Wanneer je klanten contact met je opnemen of je antwoorden geven, wordt er een customer care-venster geopend. Je bent in dit window niet beperkt tot de vooraf goedgekeurde Message Templates. Lees meer > 

Rich Message Templates: Als je de klant eerst wilt bereiken, kun je -na het verkrijgen van een opt-in- gebruik maken van Message Templates die afbeeldingen, documenten en tekst kunnen bevatten. Lees meer > 

Hoe kan ik media message templates gebruiken?

Rich Message Templates: Als je de klant eerst wilt bereiken, kun je -na het verkrijgen van een opt-in- gebruik maken van Message Templates die afbeeldingen, documenten en tekst kunnen bevatten.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan orderbevestigingen, verzendberichten of facturen, boarding passes, routebeschrijvingen of bankafschriften.  Lees meer over het gebruik van media templates.

Wat kost WhatsApp Business account bij SaySimple?

De kosten voor WhatsApp Business zijn opgebouwd uit twee componenten. Aan de ene kant betaal je de maandelijkse licentie voor het platform. Onze pakketten vind je hier.

Daarnaast betaal je afhankelijk bij van het land per template bericht een bedrag van  6 tot 7 eurocent per verstuurd bericht aan Facebook. Bekijk hier de tarieven.

{{ showError(errors.items, 'step', '') }}

Vraag een gratis demo aan

Je zit nergens aan vast.

Voor we het vergeten...

Nog wat details en we zijn good to go.

Thank you!

We will call you within two working days to schedule a personal demonstration.
Can't pick up the phone? No worries, we'll send you an email!

Go home